Matematik

Facit/løsninger for matematik B 30 maj 2018

01. juni 2018 af MatHFlærer - Niveau: B-niveau

Til jer der er interesseret i svarene. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2018 af KBHstudiebolig (Slettet)

Delprøve 2: 

Opgave 7a)  I tabellen for at lave regression har jeg sagt at x = 1 ved år 2000, x = 5 ved 2005 osv. og dermed fået a = -70,4 og b 1545,8 skulle det have været x=0 ved år 2000?  

- Mister jeg alle point for alle opgaverne i 7, hvis metoden i opgaven 7b og 7c er korrekte bortset fra tallene der er anvendt er forkerte? 

Opgave 9b) Hvordan løses den? 

Opgave 11b) Er facit nok eller skal man forklare, hvordan man finder frem til median og middelværdi - hvis det er et værktøj der har regnet frem til det? 

Har du evt. en tabel over pointfordeling og den tilhørende karakter? 


Svar #2
01. juni 2018 af MatHFlærer

#1,

Opgave 7a) du vil stadig få nogle point hvis dine metoder er korrekte.

Opgave 9b) 

Opgave 11b) Regner du det i "hånden", så det ok. Men bruger du CAS, så skal du forklare hvorledes du kommer frem til resultatet. 

Tabel:


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. juni 2018 af AMelev

#1 "Oversættelsesskalaen" point-karakter er ikke fast, den justeres hvert år (på censormødet), men der plejer ikke at være store afvigelser.

Hvis x = 1 ved år 2000, så holder det jo ikke, at  x = 5 ved 2005 - det vil jo være x = 6. Du mister selvfølgelig point på den lapsus, men ikke alle, hvis du ellers har beregnet a og b korrekt.
Hvis du derefter regner b) og c) korrekt - ud fra den forkerte funktion - vil det nok give fuld pointhøst i de to delspørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2018 af Roxanna

Hej Gymnasieteacher

Jeg har vist lavet en dum fejl i opgave 7C. 

Hvis man har skrevet 99 i stedet for 100, får man stadig point for opgaven? Jeg tænkte, at eftersom der stod under 100, kunne det umuligt være selve 100.


Svar #5
02. juni 2018 af MatHFlærer

Ja du får point, men hvor mange ved jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juni 2018 af Williaaam (Slettet)

Tak fordi du laver disse indlæg :)


Svar #7
02. juni 2018 af MatHFlærer

#6
Tak fordi du laver disse indlæg :)

Det var så lidt :-)

Brugbart svar (0)

Svar #8
05. juni 2018 af Eleverne (Slettet)

Opgave 1 må give 3 og ikke -3, hvis jeg ikke tager helt fejl:)

Svar #9
05. juni 2018 af MatHFlærer

#8 Opgave 1 må give 3 og ikke -3, hvis jeg ikke tager helt fejl:)

Tak! Det er helt korrekt. Jeg må have været sprit stiv, da jeg lavede løsningerne. ;-) 

Korrektion til #0:

Løsningen skal være x=3 og IKKE x=-3


Brugbart svar (0)

Svar #10
02. december 2018 af Guest123 (Slettet)

#0

Til jer der er interesseret i svarene. 

Kan du sende selve eksamenssættet?


Brugbart svar (0)

Svar #11
02. december 2018 af Soeffi

#10. Kan du sende selve eksamenssættet?

Det findes på https://login.emu.dk/.


Brugbart svar (0)

Svar #12
02. december 2018 af Guest123 (Slettet)

#11
#10. Kan du sende selve eksamenssættet?

Det findes på https://login.emu.dk/.

Jeg kan ikke finde den. Har du den?


Brugbart svar (0)

Svar #13
02. december 2018 af Soeffi

#12 Jeg kan ikke finde den. Har du den?

Har du været inde på emu.dk?


Brugbart svar (0)

Svar #14
02. december 2018 af Guest123 (Slettet)

Ja, den siger, at jeg ikke har adgang.


Brugbart svar (0)

Svar #15
02. december 2018 af Soeffi

#14. 

Spørg din lærer eller skolens administration om adgangskode.


Skriv et svar til: Facit/løsninger for matematik B 30 maj 2018

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.