Matematik

Bestemmelse af funktion som kan udregne overskud MODELLERING

02. juni 2018 af humptidumpti (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle som ville være søde at hjælpe, jeg forstår det simpelthen ikke. :)

Opgaven er opstil på følgende måde:

Omsætningsfunktionen kan være givet ved R=g(x)=-x^2+16x

Omkostningsfunktionen kan være givet ved C=k(x)=2x+13

Og så får jeg at vide at jeg skal forklare hvordan man bestemmer funktionen, som kan udregne overskuddet. Og hvordan man kan bestemme det største overskud vha. funktionen.

Søgeord:  modellering, omkostningsfunktion, omsætningsfunktion, funktion, overskud. 


Skriv et svar til: Bestemmelse af funktion som kan udregne overskud MODELLERING

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.