Matematik

Fliser

07. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Har brug for svar om det med fliser se opgaven

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)

a)

Gulvlængde * gulvbredde

3,2 m * 2,7 m = 8,64 m2

b)

Bagvæg:

3,2 m * 2,28 m = ..... m2

Forvæg:

3,2 m * 2,28 m - 0,9 m * 2,1 m = ....

Sidevæg uden vindue:

2,7 m * 2,28 m = ....

Sidevæg med vindue:

2,7 m * 2,28 m - 0,9 m * 0,9 m = .....

Vægareal i alt = ....... m2


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2018 af AMelev

Lad være med at lave flere indlæg med samme opgave og bare ændre overskriften! Se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1836878.


Skriv et svar til: Fliser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.