Matematik

Hastighed

10. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Hvor mange liter benzin bruger Olfert på at køre..
A 150 km på motorvej?
B 75 km på lande vejen?
C 30 km i en by?
D og hvor meget koster turene i benzin?

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2018 af StoreNord

150\; kilometer \; motorvej \; \grave{a} \; \frac{1\; liter}{15\; kilometer}            koster        150\; km \; \; \cdot \; \frac{1\; liter}{15\; km}


Svar #2
10. juni 2018 af bobeå

10 ? forstår ikke helt hvordan jeg skal regne ud ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2018 af julie113 (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)

A

150 km / 15 km/liter = 10 liter

B

75 km / 18 km/liter = ..... liter

C

30 km / 12 km/liter = .... liter

D

Tur A koster 10 liter * 9,50 kr/liter = 95,00 kr

Tur B koster ......

Tur C koster .......


Svar #5
11. juni 2018 af bobeå

B har fået den til 4,16


Skriv et svar til: Hastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.