Matematik

Opskriften på drinken

12. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Jeg skal omskrive opskriften til 20 personer
Hvor meget skal der bruges lys rom galliano appelsinjuice økologiske appelsiner

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. juni 2018 af PeterValberg

Opskriften er til 3 personer, så du dividerer alle tal med 3 og ganger med 20...
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. juni 2018 af bobeå

så jeg skal sige 6:3 *20 i den første hvor jeg skal finde ud af cl lys rom?


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. juni 2018 af mathon

alt skal multipliceres med \small \frac{20}{3}


Svar #4
12. juni 2018 af bobeå

133,2 bliver det når jeg regner lys rom?


Svar #5
12. juni 2018 af bobeå

eller bliver det 40 ?


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. juni 2018 af mathon

     lys rom 40 cl    Ja


Svar #7
12. juni 2018 af bobeå

hvad med 4 1/2 cl gallianco?


Brugbart svar (0)

Svar #8
12. juni 2018 af OliverHviid

30cl, da man har (20/3)*4,5=30cl


Svar #9
12. juni 2018 af bobeå

hvor fik du 4,5 fra?


Svar #10
12. juni 2018 af bobeå

juicen blev 36?


Brugbart svar (0)

Svar #11
12. juni 2018 af OliverHviid

4 1/2=4,5


Svar #12
12. juni 2018 af bobeå

Tak :)

Svar #13
12. juni 2018 af bobeå

1/2 er 0,5..

Brugbart svar (1)

Svar #14
12. juni 2018 af OliverHviid

??? Ja, 1/2=0,5. Derfor er 4+1/2=4,5.


Skriv et svar til: Opskriften på drinken

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.