Matematik

p(x)= -x +500

14. juni 2018 af Keiser (Slettet) - Niveau: B-niveau

Mangler hjælp til at løse dem her


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2018 af OliverHviid

Prøv først selv - hvor/hvad er dine egne forsøg??


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. juni 2018 af StoreNord

a)   Prisen afhænfer at afsætningen ved forskriften:
                                                                p(x=-x+500

      Hvis der afsættes 200 stk er prisen:
                                                        p(200) = -200+500 = 300


Skriv et svar til: p(x)= -x +500

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.