Matematik

Differentialligninger - Mundtlig eksamen

15. juni 2018 af saramaleki2406 - Niveau: A-niveau

Jeg ønsker at få disse delpunkter uddybet. Evt. kan I sætte nogle links ind til sider, der behandler disse emner. Tak på forhånd.

1. Gør rede for vækstmodeller givet ved differentialligninger herunder eksponentialvækst og logistisk vækst.

2. Gør rede for differentialligninger herunder ligninger af typen y'=k*y og y'=a*y+b.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. juni 2018 af peter lind

Du starter med at læse i din bog. Hvis der er noget konkret der du ikke forstår kan du ende tilbage


Svar #2
15. juni 2018 af saramaleki2406

Min bog behandler ikke dette emne, så jeg er nødt til at bruge andre kilder...


Brugbart svar (1)

Svar #4
15. juni 2018 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. juni 2018 af mathon

       \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k\cdot y     \small \textup{har l\o sningen }   \small y=Ce^{kx}        

       \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=ay+b   \small \textup{har l\o sningen }   \small y=Ce^{ax}-\frac{b}{a}


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. juni 2018 af mathon


Skriv et svar til: Differentialligninger - Mundtlig eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.