Bioteknologi

Lambert-Beers lov og Immunologi.

22. juni 2018 af amiiinaaa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der en der kan forklare mig hvordan man kan bruge Lambert-Beers lov i forbindelse med kvantitativ analyse af antistof eller antigen? Hvilken sammenhæng er der?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2018 af mathon

Man anvender absorbansen:

                             A=\xi _\lambda \cdot l\cdot c

                             c=\frac{A}{\xi _\lambda \cdot l}

detaljer:
se https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1818691


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2018 af mathon

...det bemærkes, at Lambert-Beers lov kun gælder, når lysintensiteten udelukkende nedsættes ved absorption
   og eksempelvis ikke ved tilbagekastning af lys, som det sker i kolloide og koncentrerede opløsninger.


Skriv et svar til: Lambert-Beers lov og Immunologi.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.