Matematik

Sammenhængen mellem lineære funktioner og ligefrem proportionalitet

24. juni 2018 af carolineborg (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

Jeg har brug for hjælp til at forklare sammenhængen mellem lineære funktioner og ligefrem proportionalitet. 

Håber nogle kan hjælp, da jeg skal til matematik eksamen :))


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. juni 2018 af peter lind

En ligefrem proportional funktion er en speciel lineær funktion. En lineær funktion er af formen f(x) = a*x+b. En ligefrem proportioal funktion er b=0


Svar #2
24. juni 2018 af carolineborg (Slettet)

Er det bare sådan man skal forklare det?


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2018 af peter lind

ja


Svar #4
24. juni 2018 af carolineborg (Slettet)

Okay, tusind tak for hjælpen


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. juni 2018 af guuoo2 (Slettet)

Ligefrem proportionalitet er det specialtilfælde af lineære funktioner hvor b=0.


Skriv et svar til: Sammenhængen mellem lineære funktioner og ligefrem proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.