Generelt

Bestået eller ej i matematik A

02. juli 2018 af SSvestergaard (Slettet)

Hej med jer.

Jeg står i en meget kedelige situation at jeg har været oppe i matematik A, hvor jeg fik 00 skriftlig og 02 mundtlig. Jeg får 7 i mine årskarakter, derfor er mit spørgsmål så om jeg har bestået matematik? 

Min plan er at søge ind på farmaci nu her, og der står man skal have bestået alle sine fag og selvfølgelig have et snit på over 6 hvilket jeg har. Så mit spørgsmål er: Har jeg bestået matematik A og har jeg stadig mulighed for at komme ind på min uddannelse? :( 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juli 2018 af Mathias7878

Altså har du fået 7 og 7 i årskarakter og 00 og 02 til eksamenen?

- - -

 

 


Svar #2
02. juli 2018 af SSvestergaard (Slettet)

Ja lige præcis 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. juli 2018 af Mathias7878

Hvis overstående er tilfældet, vil det betyde, at

(7*0.5 + 0*0.5) = 3.5/1 = 3.5

samt

(7*0.5+2*0.5)/1 = (3.5+1)/1 = 4.5

og

(3.5+4.5)/2 = 8/2 = 4

hvorfor du altså har fået fire i gennemsnit og dermed er bestået.

- - -

 

 


Svar #4
02. juli 2018 af SSvestergaard (Slettet)

Årh godt! Blev bare i tvivl fordi nogen mener at ens eksamenskarakter helt erstatter ens årskarakter.. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. juli 2018 af Mathias7878

Nej, det passer ikke.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. juli 2018 af guzbak

Jeg mener altså også at åeskarakteren kun kompenserer hvis du fx kun var oppe skriftligt og får 00, men din mundtlige årskarakter på 4 så kan redde snittet. Måske husker jeg forkert?
- - -

Angiv gerne om mit svar var brugbart, ved at trykke på "brugbart svar".

// Guzbak


Skriv et svar til: Bestået eller ej i matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.