Matematik

Jeg vedhæfter billed af opgaven

26. juli 2018 af Ceciliefritz (Slettet) - Niveau: C-niveau
Se billedet
Vedhæftet fil: IMG_20180726_161425.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. juli 2018 af StoreNord

-


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. juli 2018 af StoreNord

Model 1:
          En startløn på 120 ganges efter det første år med 1.05.
          Efter endnu et år ganges der igen med 1.05.
          f1(x) = 120·1.05x


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. juli 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. juli 2018 af mathon

               \small f_1(x)=120\cdot 1.05^x

               \small f_2(x)=135\cdot 1.02^x


Skriv et svar til: Jeg vedhæfter billed af opgaven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.