Matematik

Lineær..

18. august 2018 af me002 - Niveau: C-niveau

Hej, 

Nogen som kan regne den her funktion ud for mig og eventuelt give en forklaring til hvordan man regner sådan nogle typer ud?

L = 2000 * (1 + 75 * 10^-6 * (t - 20)

L er længden af en akrylstang der ændres med temperaturen.

T betegner temperaturen målt i C* 

Tak på forhånd! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. august 2018 af OliverHviid

? Hvad går opgaven ud på? Du har ikke skrevet hvad der skal udregnes.


Svar #2
18. august 2018 af me002

sorry.

Opgaven går ud på at man skal argumenterer for, at der er tale om et linæer sammenhæng.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2018 af StoreNord

L = 2000 * (1 + 75 * 10^-6 * (t - 20)   =
       2*103*1   + 2*103*75*10-6*(t-20) =
        2*103     +    2*75*10-3* -----             Men du mangler en slut-parentes!


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. august 2018 af StoreNord

Længdeøgnings-funktionen er lineær, da den af hænger af t i 1. potens.


Svar #5
18. august 2018 af me002

Det har jeg så glemt, beklager


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. august 2018 af mathon

               \small L(T)=0.15T+1997


Skriv et svar til: Lineær..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.