Matematik

ligning + areal

25. august 2018 af AmiraKh - Niveau: B-niveau

Hej, er det muligt at jeg kan få hjælp til både opgave a og b, har selv prøvet men kan ikke rigtig finde ud af det :/ håber jeg kan få hjælp fra en af jer herinde :) 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2018 af StoreNord

a)   A = x(21-2x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. august 2018 af mathon

b)
            \small x(21-2x)=40\; \; \; \; \; \; \; \; 0<x<10.5

            \small -2x^2+21x=40

            \small 2x^2-21x+40=0\; \; \; \; \; x>0

            \small x= \left\{\begin{matrix} 2.5\\8 \end{matrix}\right.           


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. august 2018 af StoreNord

I min Geogebra kommer der ikke noget, hvis jeg skriver:
                                 A = x(21-2x)
Jeg skal skrive:         A = x (21-2x)          der skal være mellemrum.
Nogen burde klage.             :-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. august 2018 af StoreNord

Der er 2 forskellige løsninger:
LigningOg Areal.png

Vedhæftet fil:LigningOg Areal.png

Svar #5
25. august 2018 af AmiraKh

tusind tak for hjælpen :) 


Skriv et svar til: ligning + areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.