Matematik

Differentialregning

01. september 2018 af FirenzeOi (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg er i gang med en opgave som jeg er fuldstændig lost i, jeg ved ikke hvordan jeg skal gribe den an. er der nogen som kan hjælpe med at løse den med mig?

Jeg har vedhæftet billede af opgaven. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. september 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. september 2018 af peter lind

h(u) = 2f(u)/u3-f'(u)/u2


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

h(u) = -1/u2 f(u)

Hvis vi differentierer vha. produktreglen, får vi

h'(u) = 2/u3 f(u) - 1/u2 f '(u)

Vi indsætter u=1:

h'(1) = 2/13 f(1) - 1/12 f '(1)  <=>

h'(1) = 2f(1) - f '(1)

Vi indsætter så f(1) = 1 og f '(1) = 1:

h'(1) = 2*1 - 1  <=>

h'(1) = 1


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.