Kemi

Hjælp med kemi

02. september 2018 af h1e2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Se billedet, har virkelig brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2018 af mathon

       \small \small \small \small \begin{array} {lcccccl} a)\; \; n(Ag^+)=n(NaCl)&=&\left ( 0.0113\; L \right )\cdot \left ( 0.1\;\tfrac{ mol}{L} \right )&=&0.00113\; mol\\ b)\; \; m(NaCl)&=&\left ( 0.00113\; mol \right )\cdot \left ( 58.443\; \tfrac{g}{mol} \right )&=&0.066041\;g\\ c)\; \; \textup{masseprocent \textsl{NaCl}:}&=&\frac{0.066041\; g}{8.18\; g}\cdot 100\%&=&0.8\% \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp med kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.