Matematik

Finden helheden (med brøker)

09. september 2018 af Serano17 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, kan I hjælpe mig?

Hvordan finder jeg helheden, når...

1/5 er 0,2 m? 

Det er et af spørgsmålene. 1/5 er en brøk. 
Jeg læste om et lignende spørgsmål her, men kunne ikke helt forstå hvordan jeg skulle gøre det. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

x/5 = 0,2m  <=>

x = 5 * 0,2m  <=>

x = 1 m


Svar #2
09. september 2018 af Serano17 (Slettet)

Hvad er så helheden, når...

3/4 er 0,5 L?


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

3/4 * x = 0,5 L  <=>

x = 4/3 * 0,5 L  <=>

x = 0,67 L


Svar #4
09. september 2018 af Serano17 (Slettet)

#3

3/4 * x = 0,5 L  <=>

x = 4/3 * 0,5 L  <=>

x = 0,67 L

Mange tak ^^
Tror nok jeg kan herfra.


Skriv et svar til: Finden helheden (med brøker)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.