Matematik

trapez

12. september 2018 af Nadineardini (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg skal finde b når h:6cm og a:8cm og A=30 i anden cm


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2018 af mathon

                            \small \tfrac{1}{2}\cdot h\cdot \left ( a+b \right )=A_{trap}

                            \small \small a+b = \frac{2\cdot A_{trap}}{h}

                            \small b = \frac{2\cdot A_{trap}}{h}-a             


Skriv et svar til: trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.