Fysik

fysik

12. september 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau

Hej, håber nogle kan hjælpe? :-)

Vedhæftet fil: fysik1.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Generelt for bølger gælder:

v = λ * f

Elektromagnetiske stråling har hastigheden c, så her gælder

c = λ * f  <=>

f = c / λ

f = 3,00*108 m/s / 1000 m = 3,00*105 s-1  (eller 300000 som du har indtastet)


Skriv et svar til: fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.