Matematik

Differentation af f(x) = 2/x

13. september 2018 af meitner - Niveau: B-niveau

Jeg skal til at differentiere f(x) = 2/x 

Jeg er lidt i tivl, men jeg ville selv sige:

2/x = x-2

-2x-2-1      ⇒    -2x-3

Kan det passe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2018 af OliverHviid

f'(x)=(-2)/x²


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2018 af mathon

...eller noteret

                           \small f{\, }'(x)=-2x^{-2}


Svar #3
13. september 2018 af meitner

Tak for hjælpen, det er forstået nu

Skriv et svar til: Differentation af f(x) = 2/x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.