Matematik

bestem x0 når f(x0)=f'(x)?????

14. september 2018 af Mariahansen124 (Slettet) - Niveau: A-niveau

HJÆLP DEJLIGSTE KLOGE MENNESKER!!!

Bestem x0 når f(x0)=f'(x0), når 

1) f(x)=3x-3

2) f(x)= x2

3) f(x)=kvdrod(x)

Lav derefter, i hvert af de tre tilfælde, en skitse af graf og tangent, og vis på figuren, hvad det er, der gælder.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

For at løse ligningen  f(x0)=f'(x0)  skal du først finde f '(x)..

Ved du ikke hvordan f(x)=3x-3 differentieres?


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2018 af StoreNord

f(x)=3x-3                                           f'(x)=3

f(x0)=3x0 - 3                                      f'(x0)=3

                3x0 - 3       =           3   ⇔
                           3x0 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2018 af mathon

2)
           \small \begin{array}{lllcccl} 2)& \textup{funktion:}&f(x)=x^2\\ &\textup{afledt funktion:}&f{\, }'(x)=2x\\ &\textup{lighed}:&{x_o}^2=2x_o \\ &&x_o(x_o-2)=0&&\Leftrightarrow& x_o=\left\{\begin{matrix} 0\\2 \end{matrix}\right. \end{array}


Skriv et svar til: bestem x0 når f(x0)=f'(x)?????

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.