Matematik

a) Grafen for en lineær funktion f skærer førsteaksen i x=5 og andenaksen i y=10

18. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) 
Grafen for en lineær funktion f skærer førsteaksen i x=5 og andenaksen i y=10

er det ikke bare f(x)=5x+10 også sætte den inde på inspire så man kan se linjen?

håber jeg har fået det rigtig resultat


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. september 2018 af MatHFlærer

Til andre hjælpere. Trådstarter får hjælp her: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1848779

Skriv et svar til: a) Grafen for en lineær funktion f skærer førsteaksen i x=5 og andenaksen i y=10

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.