Matematik

brøker

20. september 2018 af 123laura - Niveau: 8. klasse

1\frac{1}{5}                    

nogen der kan finde ud af og omskrive den her brøk til procent og gerne en udregning.

6\frac{2}{5}

og den her til decimaltal og også gerne en udregning.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2018 af mathon

         \small \small 1\tfrac{1}{5}=1\tfrac{2}{10}=1.2=120\%

         \small 6\tfrac{2}{5}=6\tfrac{4}{10}=6,4


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2018 af swpply (Slettet)

Har du prøvet at læse (link) her finder du også en video lektion nederst på siden.


Skriv et svar til: brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.