Matematik

Angiv monotoniintervallerne og skitsér en af de mulige grafer

22. september 2018 af Karoline444 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg sidder og øver mig til en prøve, jeg skal have på mandag i matematik. Men jeg kan ikke hitte ud af den her? Er der nogen, der kan hjælpe mig?:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. september 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2018 af mathon

a)
                                     \small \small \begin{array}{lll} \mathrm{f(x)}\textup{ er i intervallet:}&\left ] -8,-2 \right ]&\textup{aftagende}\\ \mathrm{f(x)}\textup{ er i intervallet:}&\left ] -2,6\right ]&\textup{voksende}\\ \mathrm{f(x)}\textup{ er i intervallet:}&\left ] 6,10\right [&\textup{aftagende}\ \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. september 2018 af 123434 (Slettet)

Spændende 


Svar #4
22. september 2018 af Karoline444 (Slettet)

Er det monotoniforholdene, altså om det er aftagende eller voksende?


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. september 2018 af 123434 (Slettet)

4#

Ja, monotoniforholdene er skrevet i 2#

Monotoniforhold er i hvilke intervaller grafen f(x) er henholdsvis aftagende og voksende. 


Svar #6
22. september 2018 af Karoline444 (Slettet)

Okay, det forstår jeg nu:)

- Tak for hjælpen!


Skriv et svar til: Angiv monotoniintervallerne og skitsér en af de mulige grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.