Matematik

Søger hjælp til lineær funktion og funktion opgave.

23. september 2018 af Stuiss1337 - Niveau: C-niveau

Hej Studieportalen.

Jeg søger hjælp til de 2 opgaver jeg har fået omrkring lineær funktioner og funktioner.

Håber I kan hjælpe mig med at finde svarende til opgaverne. ville jeg sætte pris på.

Sætter pris på hvis I kan skrive svaret til mig privat. :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2018 af mathon

                               \small \begin{array} {llcl} h(1)=4\\ Vm(h)=\left [ -2;6 \right ] \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. september 2018 af mathon

                               \small \begin{array} {llcl} \frac{y_2-45}{13-7}=2.7\\ \frac{y_2-45}{6}=2.7\\ y_2-45=2.7\cdot 6=16.2\\ y_2=16.2+45&=&61.2 \end{array}


Skriv et svar til: Søger hjælp til lineær funktion og funktion opgave.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.