Kemi
kemi
24. september 2018 af
hellokitty3
-
Niveau: Universitet/Videregående
forstår ikke helt udregning altså hvorfor gør det på den måde og hvilken formel bruges der
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-09-24 kl. 09.14.01.png
Svar #1
24. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Ksp = [Cu2+] * [OH-]2 kommer bare af at opskrive ligevægtsbrøken. Husk at faste stoffer ikke indgår.
Sammenhængen mellem [H3O+] og [OH-] er altid givet ved
[H3O+] * [OH-] = 10-14
Så når pH = 7 (dvs. [H3O+] = 10-7), så finder du at
10-7 * [OH-] = 10-14 <=>
[OH-] = 10-7
Skriv et svar til: kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
