Kemi

kemi

24. september 2018 af hellokitty3 - Niveau: Universitet/Videregående

nogen der ksn forklar mig opgave b hvorfor dividere man med 10^-14


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2018 af janhaa

(1*10^{-7})^2=1*10^{-14}


Svar #2
24. september 2018 af hellokitty3

er det noget man altid gør?


Svar #3
24. september 2018 af hellokitty3

altså hvorfor skal det i anden 


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. september 2018 af mathon

\small \textbf{ved 25}\degree\textbf{C og pH=}\mathbf{10^{-7}}\textbf{er }\mathbf{\left [ OH^- \right ]=10^{-7}\; M}                 

      \small \begin{array}{rcl} {\color{Blue} \mathbf{\left [ Cu^{2+} \right ]\cdot \left [ OH^- \right ]^2}}&=&K_{sp}\\ \left [ Cu^{2+} \right ]&=&\frac{K_{sp}}{\left [ OH^- \right ]^2}\\ \left [ Cu^{2+} \right ]&=&\frac{K_{sp}}{{\color{Red} \mathbf{\left ( 10^{-14}\; M \right )^2}}} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
24. september 2018 af janhaa

no, but in the task above. look at the formula below:

K(sp)=[Cu^{2+}]*[OH^-]^2


Svar #6
24. september 2018 af hellokitty3

Tak :)


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.