Matematik

Bestem Delta Y, når Delta X = 1

24. september 2018 af ZooYork - Niveau: B-niveau

Givet y=f(x)=300x+400

1. Bestem \Delta y når \Delta x=1

2. Bestem \Delta Y når \Delta x=2


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2018 af peter lind

Δy = 300Δx


Svar #2
24. september 2018 af ZooYork

#1

Δy = 300Δx

Så vil opg 2. være \Delta y=600 når X=2


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. september 2018 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Bestem Delta Y, når Delta X = 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.