Matematik

Find længden af AB

26. september 2018 af VictoriaSchluter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle som kan hjælpe? Vil sætte pris på hvert et svar ! God onsdag :)))


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Brug pythagoras
|AB|=\sqrt{AC^2+BC^2}

da der gælder
      |AC|=|DE|
      |BC|=|BD|-|AE|
pga. linjernes parallelitet.


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2018 af mathon

\small b)
          \small \tan(v)=\frac{\left | BC \right |}{\left | AC \right |}=\frac{\left | BC \right |}{\left | DE \right |}=\frac{28.5-26}{12.5}


Skriv et svar til: Find længden af AB

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.