Fysik

fysik

28. september 2018 af Cluas1 (Slettet) - Niveau: C-niveau

a) P= U*I

B)P=E/t 

c) hvordan løser man c?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2018 af mathon

c)

              \small \small \begin{array}{llclc} \textup{kapacitet:}&&=&5.04\cdot 10^6\; J\\ \textup{k\o retid ved 50\;} \tfrac{km}{h}\textup{:}&t=\frac{5.04\cdot 10^6\; J}{1050\; \frac{J}{s}}&=&4.8\cdot 10^3\; s=\tfrac{4}{3}\; h\\ \textup{k\o rel\ae ngde:}&s=\left ( 50\; \tfrac{km}{h} \right )\cdot \left ( \tfrac{4}{3}\; h \right )&=&&66.67\; km \end{array}


Skriv et svar til: fysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.