Matematik

Beregn det beløb Jørn H. har opsparet efter 10 år

02. oktober 2018 af HelpMeeeeeee (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Okay så nu har jeg været igang med den samme opg i snart 20min og får lidt stress over den.

Dette beløb indsætter han hvert år på en opsparingskonto, der giver 4,5% p.a(4,5%=0,045). Han spiller fodbold i 10år

Beregn det beløb Jørn H.Har opsparet efter 10år


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2018 af mathon

Han indsætter beløbet a hvert år på en opsparingskonto, der giver 4,5% p.a(4,5%=0,045). Han spiller fodbold i 10år

                           \small \small A_{10}=\textbf{a}\cdot \frac{1.045^{10}-1}{0.045}


Skriv et svar til: Beregn det beløb Jørn H. har opsparet efter 10 år

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.