Matematik

f(x)=6

03. oktober 2018 af volkanyilmaz (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har so far:

6=-1x^2 + 4x + 4

Jeg flytter så 6 til højre side ved at skifte fortegnet fra +6 til -6

(-6)+6=-1x^2 + 4x + 4 - 6

0=-1x^2 + 4x - 2

Og nu er jeg gået i stå


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2018 af JensPPPP (Slettet)

-


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2018 af mathon

             \small \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|c|} &a&b&c&d&\textup{mindste rod}&\textup{st\o rste rod}\\ \hline x^2-4x+2=0&1&-4&2&8&\tfrac{-(-4)-2\sqrt{2}}{2\cdot 1}=2-\sqrt{2}&2+\sqrt{2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2018 af StoreNord

#0
Hvis du stadig er gået i stå, så fortsæt sådan her:
Flyt alle led fra højre side til venstre side samtidig med, at du ændrer hvert leds fortegn.
Tilbage på højre side står der så kun 0.
Så har du en ordnet 2-gradsligning, som Mathon har løst for dig ved hjælp af diskriminant-metoden.


Skriv et svar til: f(x)=6

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.