Kemi
kemi
04. oktober 2018 af
hellokitty3
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hvorfor går man fra x=0,00943 til at c=0,0943
Vedhæftet fil: Skærmbillede 2018-10-04 kl. 12.28.04.png
Svar #1
04. oktober 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Stofmængden er n = 0,00943 mol, og så finder man koncentrationen ved at dividere med rumfanget:
c = n/V
c = 0,00943 mol / 0,1 L = 0,0943 M
Skriv et svar til: kemi
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
