Matematik

Bestem vægten og procent

07. oktober 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

Nogleder kan hjælpe med disse to opgaver?

Lakses vægt afhænger af laksens længde. I en model beskrives vægt V,, måæt i kg, og lakses længde L, målt i cm, ved modellen: V= 10,1 *10^-6* L^3

a) Benyt modellen til at bestemme vægten af en laks med længden 87 cm. Benyt modellen til at bestemme længden af en laks der vejer, 2,56 kg.

b) Benyt modellen til at bestemme hvor mange procent laksens vægt øges med, hvis laksens længde øges med 25%


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af mathon

a)
           V(87)=\left ( 10.1\cdot 10^{-6} \right )\cdot 87^3


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af mathon

b)

           1+r_v=(1+r_l)^3

           1+r_v=1.25^3 ...


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2018 af mathon


Skriv et svar til: Bestem vægten og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.