Matematik

Bestem arealet af punktmængde M

07. oktober 2018 af Imhotep (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kære forum.

Jeg skal besvare den vedhæftede opgave. Hvad skal jeg gøre?

Tak på forhånd.

-Imhotep

Vedhæftet fil: Screenshot (72).png

Brugbart svar (1)

Svar #1
07. oktober 2018 af AskTheAfghan

Du har 04[g(x) - f(x)] dx = [G(4) - F(4)] - [G(0) - F(0)].


Svar #2
08. oktober 2018 af Imhotep (Slettet)

Jeg er vidst ikke helt med...


Brugbart svar (1)

Svar #3
08. oktober 2018 af mathon

Du har 04[g(x) - f(x)] dx = [G(4) - F(4)] - [G(0) - F(0)] =

                                          \small \left [ 5-3 \right ]-\left [ -1-1 \right ]=2-(-2)=4   

                               


Svar #4
08. oktober 2018 af Imhotep (Slettet)

#3

Du har 04[g(x) - f(x)] dx = [G(4) - F(4)] - [G(0) - F(0)] =

                                          \small \left [ 5-3 \right ]-\left [ -1-1 \right ]=2-(-2)=4   

                               

Tak, mathon!


Skriv et svar til: Bestem arealet af punktmængde M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.