Matematik

Hjælp til vektorfunktion

11. oktober 2018 af Lucyzz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber der er nogen, som kan hjælpe mig med disse opgaver. Tak på forhånd

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Svar #1
11. oktober 2018 af Lucyzz (Slettet)

Jeg skal isolere t med hensyn til 0, men hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2018 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det lidt nemmere at hjælpe:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2018 af PeterValberg

Check lige webmatematik, - der er en del om vektorfunktioner < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. oktober 2018 af mathon

d)
                                    \small \overrightarrow{v}(t)=\begin{pmatrix} 1-2\cos(t)\\2\sin(t) \end {pmatrix}\qquad 0\leq t\leq 10

\small \textbf{lodret flyvning}
\small \textbf{kr\ae ver:} 
                                    \small 1-2\cos(t)=0\qquad0\leq t\leq 10

                                    \small t=\left\{\begin{matrix} 1.047\\5.236 \\7.330 \end{matrix}\right.
                                       
                                                          


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. oktober 2018 af mathon

e)
                                    \small \small \overrightarrow{v}(10)=\begin{pmatrix} 1-2\cos(10)\\2\sin(10) \end {pmatrix}

                                     \small v(10)=\sqrt{(1-2\cos(10))^2+(2\sin(10))^2}


Skriv et svar til: Hjælp til vektorfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.