Matematik

Bestem f`(x0), når " Hjælp

17. oktober 2018 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Sidder med denne opgave og kan slet ikke komme igang, en som vil hjælpe 


Svar #1
17. oktober 2018 af Larsdk4 (Slettet)

Her er den 


Svar #2
17. oktober 2018 af Larsdk4 (Slettet)

...

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. oktober 2018 af mariesommer

Så du skal differentier funktionen først, og derefter indsætte x på dets plads ik?

Hvis dette er tilfældet, så skal du gøre brug af denne regneregel:

f(x)=x^n

f'(x)=n*x^n^-^1


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2018 af mathon

og
           \small \left ( k\cdot x^n \right ){ }'=k\cdot \left ( x^n \right ){ }'=k\cdot n\cdot x^{n-1}


Svar #5
17. oktober 2018 af Larsdk4 (Slettet)

Dumt spørgsmål fra mig. Var bare lige i min egen verden, men tak alligevel for jeres hurtige svar


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. oktober 2018 af mathon

                   \small \small \small \begin{array}{lrclrcllcl} 1.&f(x)&=&3x^2+1&f{\, }'(x)&=&6x&f{\, }'(2)=12\\ 2.&f(x)&=&-5x^2-x&f{\, }'(x)&=&-10x-1&f{\, }'(-7)=69\\ 3.&...\\ 4.&...\\ \end{array}


Skriv et svar til: Bestem f`(x0), når " Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.