Fysik

Hjælp til fysik!!!!

18. oktober 2018 af lorinos - Niveau: A-niveau

Hej, mit spørgsmål er hvordan kan man beregner snorkraften, er det endelig normalkraften eller hvad??

på forhånden tak

Vedhæftet fil: fysik 3.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
18. oktober 2018 af mathon

                 \small \small \small \begin{array}{llrclrcl} a)&\textup{snorkraft:}&S&=&\left ( 2\cdot 10^3\; kg \right )\cdot \left ( 9.82\; \tfrac{N}{kg} \right )&=&19640\; N&\textup{grundet lige\ae gt}\\ c)&\textup{gnidningskraft:}&F_{gnid}&=&\left (165\; kg \right )\cdot \left ( 9.82 \; \tfrac{N}{kg}\right )\cdot 0.80&=&1296.24\; N \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til fysik!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.