Fransk

Syntaktisk analyse af sætning.

19. oktober 2018 af Bubblegum17 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Er der nogle der kan hjælpe med en syntaktisk sætningsanalyse af denne sætning: 

Rubenstein hoca la tête en relisant la dernier paragraphe qu'il avait ècrit. 

Jeg er kommet frem til at Rubenstein er subjekt og hocha er valensled og så går jeg lidt i stå...


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2018 af jbmm (Slettet)

Rubenstein = subjekt
hocha = verbal
la tête = direkte objekt
resten af sætningen (en relisant...) = adverbial/bisætning (mit bedste bud!!!)
 


Skriv et svar til: Syntaktisk analyse af sætning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.