Matematik

opstil funktion

20. oktober 2018 af mortenmp12 (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej jeg har lidt problemer med en del af min opgave det er meningen af jeg skal løse opgaven uden hjælpemidler og jeg er godt klar over hvordan jeg skal beregne arealet men jeg har lidt problemer med hvordan jeg skal få opstillet mine ligninger uden hjælpemidler? 

på forhånd tak 

Vedhæftet fil: 16.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2018 af SuneChr

Arealet af punktmængden M  (med en forenklet opstilling):

04 (g - f) =  04 g  -  04 f  =  [G]04  -  [F]04  =  G(4) - G(0) - (F(4) - F(0))


Skriv et svar til: opstil funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.