Matematik

Hvor mange liter kan der være i en cylinder?

21. oktober 2018 af stefanovitchh (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg er ved at lave en opgave hvor jeg skal beregne hvor mange liter vand der kan være i en cylinder, den har en indvendig diameter på 166cm og en højde på 95cm, jeg får resultatet til 205603,1L, men synes det er rimlig højt?


Brugbart svar (2)

Svar #1
21. oktober 2018 af SuneChr

Regn
π·8,32·9,5  liter


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2018 af ringstedLC

\begin{align*} dm\cdot dm\cdot dm &= dm^3=l \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2022 af mona3344

hvor mange liter kan der være i en cylinder med rumfang 358.67


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. april 2022 af ringstedLC

#3: Det kommer an på enheden af det oplyste rumfang.

Liter er blot en af de flere enheder for rumfang. Så skal omregne din enhed til liter.


Skriv et svar til: Hvor mange liter kan der være i en cylinder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.