Fysik

Bevægelse (newton)

24. oktober 2018 af mads1710 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg sidder med denne opgave (se vedhæftet fil) og jeg er lidt blank må jeg nok indrømme

Vedhæftet fil: 100.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2018 af peter lind

a) 90km/t - 60km/t

b) I forhold til lastbilen skal du køre  40m + 10m +40m


Svar #3
25. oktober 2018 af mads1710 (Slettet)

Jeg er ikke så hurtigopfattende kunne der være en mindre forklaring på :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2018 af peter lind

a) du kører med 90km/time hvilken er 30km/t hurtigere end lastbilen. Din hastighed i fohold til lastbilen er 30km/t

b) du skal kører 90m i forhold til lastbilen, så brug v*t = s til at finde tiden for overhalingen, v=30km/t , s=90m

Pas på enhederne


Svar #5
25. oktober 2018 af mads1710 (Slettet)

min bog siger nemlig er resultatet for b skal give 10,8m/s^2


Svar #6
25. oktober 2018 af mads1710 (Slettet)

eller rettere 10,8 sec


Svar #7
25. oktober 2018 af mads1710 (Slettet)

Opgaven er løst mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: Bevægelse (newton)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.