Fysik

HJÆLP isens smeltevarme

25. oktober 2018 af HjælpStuden (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan i svarene?

Vedhæftet fil: gds.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2018 af mathon

     \small \begin{array}{llrclclcl} a)&\textup{ismasse:}&m&=&V\cdot \varrho &=&\left ( 2.85\cdot 10^6\; km^3 \right )\cdot \left ( 917\cdot 10^9\; \tfrac{kg}{km^3} \right )&=&2.61345\cdot 10^{18}\; kg \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2018 af Pirgos (Slettet)

opgave a ) 2.85 · 106 km3  = 2.85 · 1015 m3  .Gang dette volumen med 917 kg så får du den samlede vægt


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2018 af mathon

      \small \small \small \begin{array}{llrclclcl} b)&\textup{smelteenergi:}&E&=&m\cdot L_{is} &=&\left ( 2.61345\cdot 10^{18}\; kg \right )\cdot \left ( 334\; \tfrac{kJ}{kg} \right )&=&8.728923\cdot 10^{20}\; kJ \end{array}


Svar #5
25. oktober 2018 af HjælpStuden (Slettet)

tusind tak


Skriv et svar til: HJÆLP isens smeltevarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.