Kemi

Organisk kemi

28. oktober 2018 af hashim23 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Har svært ved opg. c, som er vedhæftet nedenfor. Håber nogen kan hjælpe.

Tak.

Vedhæftet fil: Kemi sp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2018 af mathon

middelstærk syre:

                                 \small pH=-\log\left ( \frac{-10^{-pK_s}+\sqrt{10^{-2pK_s}+4\cdot 10^{-pK_s}\cdot c_s}}{2} \right )


Svar #2
28. oktober 2018 af hashim23 (Slettet)

Jamen det var ikke mit spørgsmål.....

Har svært ved c i opgaven ikke d.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2018 af mathon


Svar #4
28. oktober 2018 af hashim23 (Slettet)

?


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. oktober 2018 af mathon

c)
         hydrolyseprodukter:
                                                \small 1,4-\textup{dihydroxy}-3,3-\textup{dimethylbutansyre}
                                 \small \textup{og}
                                                \small 3-\textup{aminopropansyre}
 


Skriv et svar til: Organisk kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.