Fysik

hvordan bestemmer man tyngdeaccelerationen ud fra grafens forskrift ?

29. oktober 2018 af Rimx0041 (Slettet) - Niveau: B-niveau

har problemmer med at finde ud af hvordan jeg skal bestemme ryndeaccelerationen ud fra en grafs forskrift. har vedhæftet et billed med grafen ^^ håber der er nogle der kan hjælpe mig og forklar hvordan jeg gør det

Vedhæftet fil: ´´++++.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
29. oktober 2018 af peter lind

s=½*g*t2+v0t+s0 så hvis v0=0 er hældningen ½g


Svar #3
30. oktober 2018 af Rimx0041 (Slettet)

hvilke tal skal jeg sætte ind på V0t og So?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2018 af mathon

                        \small s=\tfrac{1}{2}g\cdot t^2+s_o\qquad \textup{\textbf{hvis} v}_o=0

                        \small s=3.34743\cdot t^2+0.159828\qquad \textup{hvis v}_o=0


Skriv et svar til: hvordan bestemmer man tyngdeaccelerationen ud fra grafens forskrift ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.