Matematik

andengradspolynomium og differentialregning

31. oktober 2018 af imnr (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg er i tvivl om, hvordan man løser nr. 2 i den vedhæftede opgave. Nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. oktober 2018 af mathon

Har du selv et forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. oktober 2018 af mathon

                              \small \textbf{\textsl{Er f(0)=3?}}

eller spurgt:
                              \small \textbf{\textsl{Ligger punktet (0,3) p\aa \ grafen?}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. november 2018 af mathon

2.
                          f{\, }'(x)=0\textbf{\textsl{ betyder vandret tangent.}}
                          f{\, }'(x)=0\textbf{\textsl{ Er der vandret tangent i punktet med f\o rstekoordinat 2?}}


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. november 2018 af mathon

3.
                         \textbf{\textsl{ Kan diskriminanten v\ae re nul, n\aa r parablen har nulpunkter? }}


Skriv et svar til: andengradspolynomium og differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.