Matematik

Bestem en ligning for linjen, normalvektorer og parameterfremstillinger

04. november 2018 af fifi15 - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder med en opgave jeg simpelthen ikke kan finde ud af

Er der nogle der kan hjælpe???

Opgavebeskrivelsen er vedhæftet.

Tak på forhånd:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2018 af mathon

ligning:

                                            l\textup{:}\quad\begin{pmatrix} 3\\-2 \end{pmatrix}\cdot \begin{pmatrix} x-1\\ y+5 \end{pmatrix}=0

parameterfremstilling:
                                            m\textup{:}\quad\begin{pmatrix} x\\y \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 1\\-5 \end{pmatrix}+t\cdot \begin{pmatrix} 3\\ -2\end{pmatrix}\qquad t\in \mathbb{R}


Skriv et svar til: Bestem en ligning for linjen, normalvektorer og parameterfremstillinger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.