Fysik

Modstand

05. november 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: B-niveau

Hvordan skal man beregne opgaven? Jeg kan ikke få det til at passe.

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Modstand.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. november 2018 af peter lind

Du skal løse ligningen

1/112 = 1/122 + 1/R


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. november 2018 af Eksperimentalfysikeren

Det ser ud som om du har forsøgt at gøre som foreslået i #2, men har laveten fejl i formlen.

\\ \frac{1}{R}=\frac{1}{R_{1}}+\frac{1}{R_{2}}\\ R = \frac{1}{\frac{1}{R_{1}}+\frac{1}{R_{2}}}

Det er ikke det, du er nået frem til.


Skriv et svar til: Modstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.