Matematik

Stamfunktion og ubestmemt integral" Mat på f

06. november 2018 af Larsdk4 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Desværre tilbyder min skole ikke a niveau. Så derfor tager jeg det på fjernundervisning. Derfor vil jeg gerne høre om dette er rigtig nok 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. november 2018 af mathon

                         \small \small \begin{array}{lrclcl} \textup{funktion:}&f_1(x)&=&-5x+40\\\\ \textup{stamfunktioner:}&F_1(x)&=&\int (-5 x+40)\mathrm{d}x&=&-\frac{5}{2}x^2+40x+k \end{array}


Svar #3
06. november 2018 af Larsdk4 (Slettet)

Nu forstår jeg :) 


Skriv et svar til: Stamfunktion og ubestmemt integral" Mat på f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.