Matematik

Geometri med vektorer

07. november 2018 af MortenHP00 (Slettet) - Niveau: B-niveau

nogen der kan hjælpe med denne opgave?? på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2018 af PeterValberg

længden af en vektor

\vec{a}=\binom{x}{y}

kan bestemmes vha.:

|\vec{a}|^2=x^2+y^2

du skal med andre ord løse:

13^2=t^2+5^2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
07. november 2018 af MortenHP00 (Slettet)

tak for hjælpen, det gav et meget bedre indblik i opgaven :)


Skriv et svar til: Geometri med vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.