Matematik

Den optimale salgpris

10. november 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse
Hvilke salgspris skal Sussis solbriller

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2018 af AMelev

Du skal udbygge tabellen med VE, Omsætning, Omkostninger og Fortjeneste (møntenheden kr.)

Omsætning = Afsætning · Salgspris 
Omkostninger =  Faste omkostninger (er der nogen?) + VE·Afsætning
Fortjeneste = Omsætning - Omkostninger

Så kan du se, hvilken salgspris, der giver størst fortjeneste - det er nok den Sussis solbriller vil foretrække.

Du kan med fordel benytte regneark.


Svar #2
11. november 2018 af bobeå

kan du eventuelt beregne det så jeg kan se om jeg gør det rigtige tak :)


Svar #3
11. november 2018 af bobeå

altså denne opgave så jeg sikker at mine tal står rigtig


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. november 2018 af AMelev

Hvis du vedhæfter det, du har lavet, så skal jeg kigge på det.


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. november 2018 af Soeffi

#0. Du kan tage et skærmbillede på en Macbook ved cmd+shift+3. Det er nemmere end at bruge et kamera. Du kan også bruge cmd+shift+4 for at tage et billede af den del af skærmen, som du vælger at indramme. Billedet bliver lagt på skrivebordet.

Svar #6
11. november 2018 af bobeå

Nej jeg ved jo ikke hvordan jeg skal lave opgaven derfor spørger jeg jer

Svar #7
11. november 2018 af bobeå

Her er noget af det jeg prøvede lave men kan stadig ik finde ud af hvordan man laver det rigtigt hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #8
11. november 2018 af AMelev

Din søjle med VE (variable enhedsomkostninger) er ikke rigtig - det er ikke 1500 hele vejen - læs lige oplysningerne igen og ret den.

Søjlen med Omsætning er rigtig.

Søjlen med Omkostninger skal indsættes og beregnes (Se #1. Hvis der ikke er faste omkostninger, er det vare VE · Afsætning).

Fortjeneste (se #1)


Svar #9
12. november 2018 af bobeå

Er det så 1.600 med de variable endhedsomkostninger?

Brugbart svar (0)

Svar #10
12. november 2018 af AMelev

Du skal læse opgaveformuleringen omhyggeligt. Det kommer jo an på afsætningen. 
1600 for afsætning under 200 og 1500 for de øvrige.


Svar #11
12. november 2018 af bobeå

okay det har jeg gjort hvad med i den sidste boks hvad skal jeg?


Svar #12
12. november 2018 af bobeå

hvordan skal jeg regne det sidste ud?

Vedhæftet fil:Aflevering.docx

Brugbart svar (0)

Svar #13
13. november 2018 af AMelev

Jeg kan ikke læse din Wordfil. Læg billeder direkte op i stedet for at klistre dem ind i Word. Se #5

Læs omhyggeligt de anvisninger, du får - og følg dem. Se #8 og #1.


Skriv et svar til: Den optimale salgpris

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.